пʼятниця, 09 листопада 2018 10:10

Українців лякають війна, корупція та злидні - Безсмертний

Українців лякають війна, корупція та злидні - Безсмертний
Політик Роман Безсмертний: "Українців налякали нові тарифи, вони хвилюються, що не можуть отримати субсидії". Фото: Олександр Косарєв

Сьогодні українців найбільше хвилюють 3 теми – війна, корупція та злидні.

Про це розповів майбутній кандидат у президенти, екс-віце-прем'єр Роман Безсмертний. За 3 місяці він об'їхав 20 українських міст, де презентував ідею "Велика Україна можлива!"

"Є кілька тем, про які питають скрізь. Перше – це війна, Донбас, Крим, Азовське море. Активізувалася тема зброї. Друге – це корупція. Третє – злидні та ослаблена економіка. Від Львова до Полтави, від Чернігова до Одеси обговорюється тема виїзду людей за кордон. Це український парадокс: бізнес не має робочих рук, а людям нема, де заробити. Українців налякали нові тарифи, вони хвилюються, що не можуть отримати субсидії. Регіони України зараз нічим не відрізняються. Проблеми однакові що на сході, що на заході - загальнонаціональна депресія", - каже Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціологи назвали теми, які найбільше хвилюють українців

Політик нагадав, як у 1990-ті у кандидатів у президенти часто просили гроші. Зараз же, за його словами, в основному люди кажуть "допоможіть розібратися".

"Одна справа, коли просять про допомогу хворі та нужденні. Набагато гірше, коли звертаються лікарі та вчителі з проханням підтримати їхні вимоги до уряду про підвищення оплати праці. З цим зовсім погано, бо, наприклад, лікар одразу після закінчення вузу отримує 2,5 тисячі гривень", - додає Роман Безсмертний.

У команді Романа Безсмертного згадують і про кумедні моменти зустрічей. Зокрема, у Червонограді бабусі пропонували підтримати виборчу кампанію, питали рахунок, куди можна перерахувати гроші. А в Херсоні цікавилися, чи правда, що комедійний серіал "Слуга народу" знятий про Романа Безсмертного, бо він єдиний із потенційних кандидатів у президенти – вчитель історії.

Роман Безсмертний у травні цього року заявив про те, що братиме участь у президентських виборах. Політичний досвід Романа Безсмертного може здивувати електоральним результатом, заявив політичний аналітик Кирило Молчанов, коментуючи перспективи кандидатів у президенти. За його словами, наступний президент повинен буде дати відповідь на питання, як завершити війну, як посилити економіку, як захистити бідних і як вести продуктивну міжнародну політику.

Зараз ви читаєте новину «Українців лякають війна, корупція та злидні - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути