Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 14:01

Уколов пішов від Тимошенко: "Я намагаюсь зрозуміти, де я помилився..."

Уколов пішов від Тимошенко: "Я намагаюсь зрозуміти, де я помилився..."

Народний депутат від БЮТ Віктор Уколов заявив, що припиняє свою участь в українській політиці до кінця виборчої кампанії.

Про це він пише у своєму блозі , коментуючи інформацію про свою причетність до справи про зґвалтування дітей в дитячому центрі "Артек".

Депутат пише, що останній раз в Артеку він був у 1993 році, а його допомога журналістові, який зараз заарештований, була лише в тому, що він позичив йому грошей на адвоката, а також знайшов самого адвоката.

Однак після того, як адвокат, який відмовився від захисту, запевнив депутата в тому, що підсудний винен, Уколов припинив допомагати у захисті.

"Те, що я почув від Михайла Кваші (адвокат), повернувшись до Києва, викликало у мене і всіх наших знайомих справжній шок – на думку адвоката докази були неспростовні. Підробити їх можливо, але таку підробку легко виявити, тому ніхто б не ризикував. Кваша категорично відмовився від захисту Дмитра. Заплативши йому підвищений гонорар, я підтримав його рішення і попросив передати постраждалій мої щирі співчуття", - пише Віктор Уколов.

Разом із тим, за його словами, представники Партії регіонів почали використовувати причетність народного депутата, вимагаючи у нього хабар.

"Через знайомих на мене вийшли знайомі працівника СБУ, який нібито курує справу Дмитра. Вони запропонували посередництво щоб домовитися, тобто дати хабар за те, щоб Партія регіонів, яка на той час вже мала всю інформацію, не називала моє ім"я", - пише депутат.

"Регіонали" продовжуватимуть розкручувати скандал і я нічого не можу вдіяти, щоб зупинити цей дев"ятий вал брехні, – тому я припиняю свою участь в українській політиці до кінця виборчої кампанії. Я не хочу, щоб моя заплямована їхньою брехнею репутація, псувала репутацію мого кандидата у президенти. В одному вони досягли цілі, вибили мене як організатора реклами з кампанії", - пише Уколов.

Крім того, Уколов повідомляє про те, що на даний час він виїхав із Києва і оселився у селі.

"Я покинув Київ. Сиджу у глухому селі і намагаюсь зрозуміти, де була моя помилка...", - пише політик.

ТСН
Зараз ви читаєте новину «Уколов пішов від Тимошенко: "Я намагаюсь зрозуміти, де я помилився..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути