Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 14:54

Угода про асоціацію 19 грудня парафована не буде - євродепутат

Угода про асоціацію 19 грудня парафована не буде - євродепутат

Угода про асоціацію України з Європейським Союзом під час саміту в понеділок у Києві не буде парафована, хоча переговори на практиці завершено, підкреслює депутат Європейського парламенту ("Громадянська платформа"), віце-голова комісії з міжнародної торгівлі ЄП Павло Залевський.

"Незважаючи на попередні плани, Угода про асоціацію не буде сьогодні парафована, але переговори щодо його змісту на практиці були завершені", - цитує слова депутата його прес-служба в понеділок.

Він підкреслив, що домовленості, які буде прийнято в понеділок, стануть "з одного боку, заслугою польського голосування, а з іншого - результатом послідовної позиції Європейського парламенту, який закликав до парафування Угоди про асоціацію без попередніх умов у цьому році".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Банковій розповіли, що буде на саміті "Україна-ЄС"

Разом з тим, Залевський позитивно оцінив той факт, що "незважаючи на суперечки, пов'язані із засудженням Юлії Тимошенко, саміт проходить".

Євродепутат також висловив сподівання, що "угоду незабаром буде парафовано".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери Євросоюзу ніяк не можуть відпустити Януковича у Москву

"Цей акт буде мати технічний характер, а не політичний. Це причина того, чому відмовилися від ефективного медійного оформлення, яке створив би саміт", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров сподіваються, що на саміті Україна-ЄС буде оголошено про завершення переговорів

Залевський також підкреслив, що Європарламент повинен відкрити офіційне бюро інформації в Києві для промоції Угоди про асоціацію, а також самого Євросоюзу в українському суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «Угода про асоціацію 19 грудня парафована не буде - євродепутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути