Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2012 15:49

УДАР вирішив підтримати самовисуванця, у якого вкрали голоси

УДАР вирішив підтримати самовисуванця, у якого вкрали голоси
Фото: glavcom.ua

Самовисуванець, який програв "регіоналу" з найменшою різницею голосів, насправді виграв з перевагою у 9 тисяч.

Про це під час прес-конференції представник УДАРу в ЦВК Валерій Карпунцов.

"Окружна виборча комісія №184 сфальсифікувала результати виборів. Коли ми звернулися до ЦВК з вимогою перерахувати на 6 дільницях, ЦВК звернулася до ОВК. А от 9 членів ОВК проголосували проти. Своїми діями вони порушили закон про вибори, який говорить про обов'язок окружкому перерахувати бюлетені у разі неможливості усунути розбіжності в протоколах. А протоколи у різних партій суттєво відрізняються від даних ОВК", - сказав Карпунцов.

За його словами, є 6 протоколів з мокрими печатками, де у кандидата в депутати самовисуванця Івана Вінника відібрали голоси. Натомісь додали їх "регіоналу" Дмитруку.

"Ми маємо інформацію, що на членів ОВК тисне керівництво Партії регіонів. Заступника голови ОВК, літню жінку, знайшли у кабінеті мера Нової Каховки, у шоковому стані після бесіди з чиновниками ОДА. Після цього її поклали в лікарню. Раніше ми вимагали перерахунку голосів на трьох дільницях. Їх перерахували і відрив між Вінником і Дмитруком зменшився до 22 голосів", - сказав Карпунцов.

Він розповів, що на одній із дільниць 92 голоси, які виборці віддали Віннику, переписали непрохідному кандидату Воличенку.

"За нашими заявами ЦВК таки прийняла рішення про перерахунок", - додав він.

За словами Карпунцова, до УДАРу кілька днів тому звернувся Іван Вінник і партія вирішила підтримувати цього самовисуванця. Карпунцов повідомив про цю ситуацію представників у ЦВК представників ОО "Батьківщина" Руслана Князевича, та "Свободи" Мохницького.

Зараз ви читаєте новину «УДАР вирішив підтримати самовисуванця, у якого вкрали голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути