Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 13:58

УДАР вирішив добити Черновецького, попросивши допомоги в СБУ

УДАР вирішив добити Черновецького, попросивши допомоги в СБУ

Депутати фракції партії УДАР Віталія Кличка у Київраді направили в Службу безпеки України запит про інформацію про те, чи дійсно мер Києва Леонід Черновецький має громадянство Ізраїлю.

Як повідомляє прес-служба партії УДАР, відповідний запит до СБУ був спрямований на засіданні Київради в четвер.

У фракції УДАР також впевнені, що Черновецький повинен найближчим часом відзвітувати перед киянами про результати своєї діяльності в 2011 році.

"Оскільки міський голова не проявляє ініціативу звітувати перед територіальною громадою і депутатами, мною було направлено звернення до президента України з проханням дати публічну оцінку таким діям мера. Необхідно зобов'язати Черновецького відзвітувати перед громадою міста", - зазначив секретар депутатської фракції УДАР Валерій Карпунцов.

Він підкреслив, що кияни повинні знати про роботу свого мера, щоб оцінити і порівняти рівень реалізації передвиборних обіцянок Черновецького, а також дізнатися, "яким чином, перебуваючи за кордоном, він виконує функції міського голови".

Як повідомлялося, за інформацією ЗМІ, Черновецький з 1994 року є громадянином Ізраїлю. У Міністерстві юстиції України повідомили, що не мають інформації про можливе подвійне громадянство Черновецького.

У ЗМІ повідомлялося, що мер більшу частину часу перебуває за кордоном (в основному в Ізраїлі та Грузії).

Зараз ви читаєте новину «УДАР вирішив добити Черновецького, попросивши допомоги в СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути