вівторок, 29 січня 2013 13:37

УДАР пропонує "регіоналу-диригенту" кожну ніч натискати чужі кнопки

УДАР пропонує "регіоналу-диригенту" кожну ніч натискати чужі кнопки
Фото: ukrday.com

У партії "УДАР" заявляють, що і надалі відстоюватимуть  персональне голосування і відповідальність кожного депутата за те, що він робить у парламенті.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"В "УДАРі" розуміють, чому  провладні депутати так злякалися ініціативи про запровадження особистого голосування і відповідальності за нехтування своїми обов'язками як народних обранців. - Йдеться про законопроект щодо змін у Конституцію про розширення переліку підстав для припинення повноважень народного депутата", - зазначають в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк принесе ручку Рибаку, аби той підписав розпорядження про скликання позачергової сесії

"Наголошуємо, що наша ініціатива - це не привілеї опозиції, це - питання незалежності і ефективної роботи парламенту. Це закон про совість і професійну відповідальність депутатів. Жоден з них, не обіцяв виборцям, що стане тушкою, не ходитиме на засідання, чи віддаватиме свою картку сподвижникам, які голосуватимуть нею по відмашці депутата Чечетова", - підкреслюють у партії "УДАР".

Окрім того, вони зазначили, "що стосується відомого регіонала-диригента Чечетова і його висловів щодо "сивої кобили", в "УДАРі" пропонують, якщо це додасть депутатові рівноваги, дозволити йому натискати кнопки для голосування на чужих місцях з 22.00 до 8.00 щоденно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для "регіоналів" спокійніше було провести позачергову сесію — Чорновіл

В "УДАРі" сподіваються знайти підтримку своєї ініціативи серед народних депутатів, які готові відповідати за  свої вчинки і виконувати зобов'язання як народні обранці.

Зараз ви читаєте новину «УДАР пропонує "регіоналу-диригенту" кожну ніч натискати чужі кнопки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути