пʼятниця, 27 грудня 2013 15:06

УДАР подає до суду на начальника головного слідчого управління МВС

УДАР подає до суду на начальника головного слідчого управління МВС
Віталій Кличко Фото: klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко звертатиметься до суду з позовом до начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо захисту честі, гідності і ділової репутації та з вимогою спростувати недостовірну інформацію.

Про це повідомляють у прес-службі УДАРу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрювані у побитті Чорновол тісно контактували з УДАРом і бандитським угрупуванням, пов'язаним із Кличками - МВС

Віталій Кличко називає брехливими та безпідставними закиди Чинчина про нібито причетність братів Кличків до кримінальних угрупувань.

"Замість того, щоб провести об'єктивне розслідування і знайти справжніх виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол, відомство Захарченка вдається до звичних провокацій і фактично покриває злочинців. Тому з тим, кому доручили озвучити брехню і нісенітниці, ми говоритимемо в суді", - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що МВС сьогодні стало каральним загоном влади і не гребує будь-якими методами у боротьбі з опозицією і громадянами України. "То "Беркут", виявляється, "обороняється" від мирних студентів, то плетуть якусь маячню, намагаючись перекласти на опозицію причетність до побиття журналістки. Таке враження, що МВС переїхало з вулиці Богомольця на вулицю Фрунзе в один відомий заклад", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що "УДАР" вимагає прозорого та об'єктивного розслідування справи про звіряче побиття Тетяни Чорновол. І знайти справжніх виконавців злочину, а не призначити винуватих, щоб вигородити замовників. І ті, й інші повинні понести покарання, - переконаний  Кличко.

"Нехай Захарченко не сумнівається: коли ми змінимо цю владу, легендами про свою нібито правохоронну діяльність він та його сподвижники не відбудуться", - підкреслив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «УДАР подає до суду на начальника головного слідчого управління МВС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути