середа, 20 березня 2013 15:53

УДАР підтримає черкаських опозиціонерів Булатецького і Даценка

УДАР підтримає черкаських опозиціонерів Булатецького і Даценка
УДАР не планує висувати своїх кандидатів на позачергових виборах у двох скандальних округах на Черкащині. Фото: provce.ck.ua

Партія УДАР не планує висувати свого кандидата на позачергових виборах народних депутатів в окрузі №194 із центром у Черкасах та в окрузі №197 у Каневі. "Ударівці" підтримуватимуть Миколу Булатецького та Леоніда Даценка.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив голова обласного осередку партії Віталій Ілляшенко.

"Свої плани змінювати не маємо наміру", – заявив він у Черкасах.

На виборах у жовтні минулого року в обох цих округах партія Віталія Кличка висувала своїх кандидатів, які, втім, програли. На окрузі у Каневі "ударівці" пропонували "Батьківщині" зняти Даценка на користь їхнього кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаський УДАР пропонує Тулубу довести "покращення" на фактах або піти у відставку

"Одна із соціологічних фірм показувала, що наш кандидат Філіпенко має однаковий із Леонідом Даценком рейтинг, – каже Ілляшенко. – Соціологів підвела молодь, яка проігнорувала вибори і не з'явилася на виборчу дільницю. Постарався і Богдан Губський, який, зрозумівши, що програє, банально вкрав голоси із 20 дільниць у нашого кандидата. У будь-якому разі, ми зробили висновок. Надалі необ'єктивними рейтингами не користуватимемося".

Нагадаємо, на виборах 28 жовтня опозиціонери Микола Булатецький та Леонід Даценко перемогли провладних кандидатів. Однак ЦВК не встановила результати і віднесла їхні округи до проблемних.

Зараз ви читаєте новину «УДАР підтримає черкаських опозиціонерів Булатецького і Даценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути