четвер, 23 серпня 2012 22:03

"УДАР" на Донеччині має аж 8% - секретні дослідження партії

"УДАР" на Донеччині має аж 8% - секретні дослідження партії
Єгор Фірсов не згоден із думкою, що донецький "УДАР", окрім скандалу поки більше нічим не проявив себе в Донбасі. Фото: Тетяна Заровна

На думку Донецького обласного керівника партії "УДАР" 23-річного Єгора Фірсова, що скандал, який днями розгорівся в Донецьку, не встиг завдати серйозної шкоди репутації цієї політсили.

"8 відсотків виборців Донецької області підтримують "УДАР ", - заявив Фірсов на брифінгу 23 серпня, уточнивши, що в складі партії до скандалу було 250 місцевих жителів.

Відповісти на запитання звідки взята інформація про восьмивідсотковий рейтинг Фірсов не зміг. Сказав лише, що мова йде про закриті дослідження популярності.

Фірсов не згоден із думкою, що донецький "УДАР", окрім скандалу поки більше нічим не проявив себе в Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія влади так боїться Кличка, що влаштувала йому путч - донецький "УДАР"

Як відомо, 20 серпня п'ятеро з восьми членів політради ДОО ПП "УДАР" скинули з посади Єгора Фірсова та наклали обов'язки керівника на Руслана Бойка. Автори внутрішньопартійного перевороту заявили, що Фірсов виключається з лав за те, що провалив виборчу кампанію. Однак, того ж дня розкольники були покарані: на своєму офіційному сайті "УДАР" назвав провокацією інформацію про виключення з партії голови Донецької обласної організації. З'ясувалося, що Руслан Бойко та його соратники самі позбулися партквитків.

"Передвиборна робота не провалена, вона ведеться за планом", - заявив Фірсов.

В якості реального удару по владі донецькі прихильники Віталія Кличка завтра, в День Незалежності, проведуть суботник замість святкування.

"Замість розмов і гучних гасел ми вирішили почати з реальних справ, от із таких от простих речей. У рамках заходу очистимо від сміття паркову зону біля другого міського ставу в Донецьку. А святкових маніфестацій у нас не заплановано", - розповів політик.

Як відомо, акцію "Очистимо Україну від бруду" партія Кличка планує у всіх регіонах країни.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" на Донеччині має аж 8% - секретні дослідження партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути