пʼятниця, 22 липня 2011 13:04

Учасницю антитимошенківського мітингу "кинули" на 40 гривень

Учасники акції від Загальновійськового Союзу скандального Олега Калашнікова скаржаться, що їм не виплачують гроші за участь у акціях.

Про це в інтерв'ю журналістам розповіла одна з учасниць акції, пенсіонерка Тетяна Лісовик, пише Українська правда

За її словами, у п'ятницю 15 липня вона працювала на акції на роздачі листівок, за що їй мали заплатити 90 гривень із розрахунку 15 гривень на годину.

"Мені дали жетон, за яким я мала отримати кошти, але мені сказали, що грошей немає, і запропонували прийти пізніше", - розповіла вона.

"А в понеділок мені сказали, що віддадуть лише 80 гривень, однак я і в понеділок відпрацювала ще дві години", - розповіла пенсіонерка.

Пенсіонерка каже, що у понеділок її "прибрали з акції за те, що вона насмілилася вимагати оплати".

"Зрештою, мені зараз залишилися винні 40 гривень, враховуючи мою пенсію у 730 гривень – для мене це суттєві кошти", - зізналась жінка.

"Я насправді проти Тимошенко, але я могла за своєї ініціативи постояти тут кілька годин і піти, а не працювати тут цілий день за "спасибі". Я знаю, що людей кидають на гроші з обох боків", - додала вона.

Разом із тим, організатори акції з боку Калашнікова спростували заяву жінки, сказавши що вони є громадською організацією, у якої немає коштів для того, щоб платити учасникам акції.

Зараз ви читаєте новину «Учасницю антитимошенківського мітингу "кинули" на 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути