неділя, 20 червня 2010 12:01

Убирія опинився у реанімації

Убирія опинився у реанімації

Віце-мера Одеси Вахтанга Убирію доставили з ізолятора тимчасового утримання обласного Управління внутрішніх справ у палату реанімаційного відділення міської лікарні N 3 Одеси, повідомив адвокат чиновника Сергій Маковецький.

"Міліцейське керівництво змушене було прислухатися до наполяганням консиліуму лікарів, які наполягали на повторній госпіталізації Убирії. Вночі до нього в камеру тричі викликали невідкладну допомогу: два рази - міську машину швидкої допомоги, потім - з приватної клініки Інтосана. У дворі міськлікарні чергують три автомобілі спецпідрозділу Беркут ", - стверджує адвокат.

За словами Маковецького, зараз готуються документи для оскарження постанови суду про продовження утримування Убирії під вартою до 25 червня.

Як повідомлялося, бійці спецпідрозділу Беркут у суботу, 19 червня, в примусовому порядку доставили віце-мера Одеси Вахтанга Убирію з лікарні до суду. Там він втратив свідомість. Лікарі, яких довго не хотіли впускати в будівлю суду, констатували гіпертонічний криз.

Приморський районний суд Одеси продовжив до 25 червня затримання Убирії, проти якого порушено кримінальну справу за ознаками ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу. Після цього чиновник, який тимчасово відсторонений від своїх обов"язків, був доставлений в ізолятор тимчасового утримання обласного УМВС.

Нагадаємо, 11 червня в Одесі заявили про рейдерське захоплення сміттєвого полігону побутових відходів Дальницькі кар'єри. Убирія, прибувши туди, під час суперечки дістав пістолет і вистрілив у повітря. 12 червня міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини, а 15 червня віце-мера, який був госпіталізований з інфарктом, взяли під варту. 17 червня він був відсторонений від роботи на час розслідування, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Убирія опинився у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути