вівторок, 14 липня 2020 02:13

Вбивство Катерини Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою

Вбивство Катерини Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою
Мангера залишили під вартою. Фото: Кореспондент

Апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у справі активістки Катерини Гандзюк голову Херсонської облради Владислава Мангера.

Скаргу на утримання під вартою подали адвокати Мангера. За їх словами, підозра необгрунтована, а справа сфальсифікована, повідомляє hromadske.

Сам Мангер просив звільнити його з-під варти, заявивши про причетність до вбивства Гандзюк СБУ, зокрема генерала Данила Доценка, який відмовився від проходження поліграфа в справі Гандзюк.

Прокурор Андрій Синюк просив залишити Мангера під вартою, заявляючи, що існувала реальна загроза життю і здоров'ю свідків і тому вони звернулися до суду з проханням змінити підозрюваному запобіжний захід.

За словами прокурора, погрози свідкам та їх родичам надходили через телефонні дзвінки, записки, словесно. Самі свідки вважають, що за цими погрозами стоїть Мангер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк: проти лікарів Мангера відкрили кримінальне провадження

Раніше Печерський суд Києва заарештував до 28 липня підозрюваного в замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера. Мангер був затриманий 16 червня в лікарні Херсона і доставлений до суду в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Катерини Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути