понеділок, 10 червня 2019 00:01

У Зеленського розповіли подробиці зустрічі з Кучмою і Пінчуком

У Зеленського розповіли подробиці зустрічі з Кучмою і Пінчуком
Фото: Фокус.ua

Бізнесмен Віктор Пінчук і екс-президент Леонід Кучма, яких раніше помічали біля Адміністрації президента, приїздили туди у рамках обговорення Мінського процесу.

"Ми хотіли умовити Леонід Даниловича брати участь в Мінському процесі, і він (Пінчук - ред.) нам допоміг у цьому і все. І слава Богу, Леонід Данилович погодився, тому що ми вважаємо, що є шанси. А Леонід Данилович сказав, що коли повертався і дивився в очі деяким людям (до свого повернення туди - ред.) бачив відсутність бажання вирішити питання", - сказав радник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір в коментарі theБабель.

Шефір розповів, що Кучма погодився на пропозицію тільки після того, як поставив Зеленському питання: "Ви будете? Я у вас в очах це буду бачити?" і на що отримав ствердну відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма заявив, що блокади Донбасу немає

Нагадаємо, що Кучма на засіданні ТКГ у Мінську запропонував зняти економічну блокаду Донбасу.

Третя сторона привітала повернення Леоніда Кучми в делегацію. Сам він перемови назвав конструктивними. Заявив, що в пріоритеті - повернення додому військовополонених, зокрема моряків. Він прогнозує, що питання вирішать найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розповіли подробиці зустрічі з Кучмою і Пінчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути