четвер, 30 жовтня 2008 20:47

У Затуліна закликали Росію заощадити на "Челсі" і виграти битву за Україну

У Затуліна закликали Росію заощадити на "Челсі" і виграти битву за Україну
Завідувач відділу України і Криму Інституту країн СНД Кирило Фролов закликає владу РФ не економити на підтримці співвітчизників в Україні.

Про це він сказав сьогодні у Москві на засіданні "круглого столу" на тему "Проблеми координації діяльності російських співвітчизників в Україні".

На його думку, світова криза і криза у РФ - не привід для того, щоб зменшувати витрати на підтримку співвітчизників.

"Давайте краще заощадимо на "Челсі", на "Євробаченні", але не будемо економити на наших борцях за православну російську справу", - підкреслив Фролов, додавши, що зараз "іде рішуча битва за Україну".

Він додав, що метою Глави Української держави Віктора Ющенка залишається інтеграція в НАТО, що є реальною загрозою "самому існуванню РФ".

"Немає ніякого секрету, що саме через антиросійську Україну підтримуватимуться сепаратисти Кавказу, сепаратисти Поволжя", - впевнений він.

За його словами, Президент України Ющенко, не дивлячись на економічну кризу, не планує скорочувати гуманітарні програми. Фролов упевнений, що зараз треба нарощувати роботу з молоддю України. "Битва за молодь – ключова битва", - додав він.

Він вважає, що треба використовувати досвід Заходу щодо впливу на Україну.

"Що нам заважає робити свою справу? Якщо вони створили 300 неурядових організацій, ми повинні створити 3 тисячі таких організацій", - сказав Фролов.

Як відомо, Фролов є персоною нон-грата в Україні, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Затуліна закликали Росію заощадити на "Челсі" і виграти битву за Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути