вівторок, 12 листопада 2013 15:26

У влади немає іншого рішення, як підписувати асоціацію з ЄС - Кучма

У влади немає іншого рішення, як підписувати асоціацію з ЄС - Кучма
Леонід Кучма. Фото: news.bigmir.net

Другий президент України Леонід Кучма вважає, що українській владі варто виконати необхідні умови для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це він сказав в в інтерв'ю телеканалу "Україна".

Відповідаючи на запитання щодо того, що зміниться в Україні, якщо Угоду про асоціацію з ЄС не буде підписана, другий президент сказав: "Я може грубувато відповім, але хочу , щоб мене абсолютно правильно зрозуміли, тим більше, що я не остання інстанція, яка повинна робити висновки "що, якщо". Мені здається, що ми залишимося біля розбитого корита з невиконаними деякими своїми рішеннями".

"Сьогодні у влади немає іншого рішення, як підписувати цю Угоду. Але для цього потрібно виконувати ті зобов'язання, які влада дала перед Європейським Союзом", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суспільство дало Януковичу право відмовитися від асоціації з Євросоюзом

Кучма додав, що був і залишається прихильником європейської інтеграції.

"Там дійсно цінності, починаючи з економіки і закінчуючи політикою. Але це довгострокова наша перспектива", - підкреслив другий президент України.

Говорячи про Митний союз, Кучма зазначив, що поки не бачить позитивних результатів у контексті розвитку цього об'єднання.

"Дійсно, поки ми не бачимо там такого позитивного результату. Поки є тільки гасла, а конкретних рішень навіть по Мінській зустрічі видно, що їх немає", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «У влади немає іншого рішення, як підписувати асоціацію з ЄС - Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути