середа, 19 серпня 2009 11:40

У відпустці Ющенко куховарив і вирізав з дерева (ФОТО)

Як і завжди, Президент Віктор Ющенко вирішив відпочивати в Україні, на державній дачі в Мухалатці. Разом із ним до Криму вирушили дружина Катерина та троє молодших дітей. Пізніше на кілька днів приїхала і старша донька Віталіна зі своєю малечею.

Перебуваючи біля моря, Віктор Андрійович не міг проминути нагоди поплавати.
А от пасивно пектися на сонці - не в його стилі, тому за першої можливості Ющенко брався за інструменти. Як відомо, глава держави, окрім малярства та ліплення з глини, ще й вирізає з дерева. Останньому ремеслу він і присвячував немало часу у відпустці. Хто бачив вироби президентського різця, кажуть, що їх хоч і зараз на виставку народних майстрів виставляй. А вечорами президент готував вечерю для всієї родини. Меню від Ющенка - це рибна юшка, козацька та польова каша, овочеве рагу.

Встигла родина Ющенків і подивитися на цікаві місця в Криму. Разом із дітьми президент минулої суботи відвідав ялтинський зоопарк "Казка". Тут родина Ющенків буває щоразу, коли відпочиває в Криму. В звіринці, за словами директора "Казки" Олега Зубкова, Ющенки гуляли майже півдня. Зокрема, гості побачили нових звірів, яких нещодавно завезли взамін тих, котрих зловмисники потруїли на початку року.

Позавчора главу держави могли бачити у Бахчисараї. Тут Ющенки провели майже цілий день. Як розповів директор Бахчисарайського історико-культурного заповідника Євген Петров, президент буває у них не вперше. Цьогоріч Віктор та Катерина Ющенки з друзями вирішили вдруге відвідати Мангуп-Кале - старовинне печерне місто, що було колись столицею княжества Феодоро.

Ще Ющенків зацікавило містечко ремісників, де сучасні умільці намагаються відновити стародавні ремесла. Тут виготовляють і продають неперевершені ювелірні прикраси, вироби з металу та каменю, розшиті золотом речі. В містечку майстрів гості проходили близько півтори години та придбали на пам"ять сувеніри.

Напередодні Ющенко завчасно перервав свою відпустку і з"явився на робочому місці на Банковій.

За матеріалом: Україна молода

Зараз ви читаєте новину «У відпустці Ющенко куховарив і вирізав з дерева (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути