неділя, 23 березня 2008 13:22

У Варшаві презентували книгу про Тимошенко

У Варшаві презентували книгу про Тимошенко
Дмитро Попов і Ілля Мільштейн презентували у Варшаві польське видання своєї книги Помаранчева принцеса.Загадка Юлі Тимошенко.

Презентація проходила в міській бібліотеці Варшави. На ній виступили з промовою віце-президент Європейського парламенту Марек Сивец і депутат польського Сейму Малгожата Кидава.

Як повідомили на презентації, спочатку було заплановано створити документальний фільм про Юлію Тимошенко, але пізніше журналісти з Росії і Німеччини Попов і Мільштейн написали біографію українського прем"єр-міністра.

Раніше, книга вже була опублікована в Росії, Німеччині і Литві.

Найближчою осені вона буде презентована у Франції. Фрагменти книги вже були надруковані в багатьох європейських газетах, зокрема, в німецькій Bild.

Нагадаємо, 7 березня в Києві презентували російськомовну біографію прем"єр-міністра Юлії Тимошенко Юлія. Друге дихання, автором якої є письменник Андрій Кокотюха.

На презентації брали участь автор книги, а також керівник видавництва Фоліо Олександр Красовицький і письменник, голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Володимир Яворівський.

За словами автора, Юля. Друге дихання - це перша повна біографія Тимошенко з дитинства і до другого призначення на посаду прем"єр-міністра України в грудні 2007 р.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Варшаві презентували книгу про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути