середа, 02 квітня 2008 19:07

У Ющенка зацікавились звідки в спікера Криму яхти і мерседеси

У Представництві президента в Криму цікавляться термінами подачі головою Верховної Ради автономії Анатолієм Гриценком декларації про доходи.

Про це заявив на прес-конференції в середу в Сімферополі заступник постійного представника глави держави в Криму Валерій Пробий-Голова.

Він заявив, що кримський спікер "водить нас за ніс уже другий рік".

"Уже президент два або три рази подав декларацію, уже спікер (ВР України) подав декларацію, вже усі подали декларацію! Де декларація нашого спікера?", - поцікавився Пробий-Голова.

На його думку, кримський спікер не подає декларацію, тому що йому доведеться пояснювати, "звідки це все: яхти, мерседеси, земля".

Заступник постпреда президента в Криму заявив про закритість кримської влади. Він відзначив, що "половина (представників керівництва) написали прочерки" у своїх деклараціях, мовляв, у них "немає ні миски, ні ложки".

Як повідомлялося, у березні Гриценко заявив журналістам, що закінчує писати декларацію про доходи, і пообіцяв направити її в засоби масової інформації. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка зацікавились звідки в спікера Криму яхти і мерседеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути