середа, 25 квітня 2018 20:57

У Труханова знайшли елітну квартиру в Москві

У Труханова знайшли елітну квартиру в Москві
Мер Одеси Геннадій Труханов крім елітної лондонської квартири володіє нерухомістю в Москві - ЗМІ. Фото: УНІАН

Мер Одеси Геннадій Труханов крім елітної лондонської квартири володіє нерухомістю в Москві, про яку він не вказав у декларації.

Про це повідомила у Facebook журналіст Анна Бабинець.

"Крім лондонської квартири, у сім'ї Труханова є квартира у Москві. Володіє нею Марія Дмитрівна Труханова - мати одеського мера. Знаходиться вона на Ломоносівському проспекті,18. Саме цю адресу вказували як домашню дружина та донька Труханова, коли реєстрували офшори", - написала вона.

Квартири в московському будинку коштують від $300 до 900 тис.

"Мати Труханова зараз пенсіонерка, 25 років працювала у одеській лікарні. Звідки у неї гроші на нерухомість у Москві, незрозуміло. Але ще більше питань до самого Труханова - він якось забув згадати цю московську квартиру у своїй декларації попри те, що інше майно матері задекларував. Сподіваюся, мер Одеси прокоментує наявність російської квартири також українською мовою", - повідомила журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Генадій Труханов був членом злочинної банди

Раніше ВВСз посиланням на документи The Paradise Papers опублікували розслідування, у якому зазначається, що мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях. Заробляли гроші на нафтовій промисловості.

НАБУ підозрює Труханова і його заступника Павла Вульгельмана у привласненні майна, яке завдало державі 185 млн грн збитків.15 лютого суд відпустив Труханова та Вугельмана на поруки: за міського голову поручився нардеп від фракції "Блок Петра Порошенко" Дмитро Голубов, а за його заступника –нардепи Пресман і Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «У Труханова знайшли елітну квартиру в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути