четвер, 01 травня 2014 19:09

У травні Росія оголосить Донецьку та Луганську республіку – Соскін

У травні Росія оголосить Донецьку та Луганську республіку – Соскін
Фото: pohlyad.com

Російська Федерація готується до проведення 11 травня референдуму на Сході України на якому будуть здійснені фальсифікації. По це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог та економіст Олег Соскін.

"Путіна нічого не зупинить від агресії в Україні. Це ж не тільки Путін, там ціла команда. Правляча російська еліта визначилась, що буде реалізовуватиме таку геополітичну гру. Зараз вони переходять до фази створення санітарного кордону. Росія зрозуміла, що не може ввести війська в Україну. Тому готують 11 травня референдум, після якого проголосять дві республіки – Донецька і Луганська. Ми втратимо 7 мільйонів населення. Українська влада здає країну. Події на материковій Україні розвиваються за тією з схемою, як у Криму. Хоча для Росії усе буде не так просто, бо значна частина населення на Сході не хоче йти під Москву", - розповів Соскін.

Експерт зауважив, що санкції США та Європи не серйозні.

"Всі ці санкції – дурниці. Якби вони збили ціну на нафту до 60 доларів за барель, тоді було б щось дієво. Протримали б цю ціну хоча б місяць, тоді б фінансова економіка Росії "лопнула". Захід не вводить третій етап санкції, тому що там працює російська агентура. У Європейському союзі вони займають серйозні позиції. Тому Захід не може ввести серйозних санкцій. Наприклад, уся Ніцца фактично скуплена росіянами. Також Кіпр. Російський капітал є у Німеччині, Італії, Іспанії, Франції, Португалії, Греції. Росіяни добре підготувались. Скрізь розставили своїх політиків", - розповів Соскін.

Зазначимо, 28-го квітня США ввели санкції проти оточення Путіна і російських компаній. Під санкції підпадають керівники "Роснефти" і "Ростеха", а також віце­прем'єр російського уряду.

Зараз ви читаєте новину «У травні Росія оголосить Донецьку та Луганську республіку – Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути