Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 10:20

У Тимошенко знають про плани Балоги і радять обстежитись у психіатра

Останні дії і вислови глави Секретаріату президента Віктора Балоги і його підлеглих на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко направлені на те, щоб загострити відносини між прем"єром і лідерами Росії. Таку думку висловив депутат від БЮТ Олег Ляшко.

За його словами, однією з цілей керівника Секретаріату президента Віктора Балоги є бажання спровокувати Росію поставляти Україні газ за ціною 400 доларів.

"Однією з цілей таких дій є бажання спровокувати Росію встановити ціну за газ 400 доларів США. У такому разі українська економіка буде поставлена на межу виживання, але мета буде досягнута: Віктор Балога і його підлеглі зможуть, зрештою, звинуватити Юлію Тимошенко хоч в чомусь", - вважає Ляшко.

Ляшко припустив, "що українське суспільство дуже швидко повідомлять про світову таємну змову, яку очолює Юлія Тимошенко, а її реалізацію вона обговорює з Усамой бін Ладеном десь на безлюдному острові в Тихому океані".

У зв"язку з останніми звинуваченнями в адресу Тимошенко з боку президентської канцелярії, депутат висловив стурбованість за здоровий глузд представників Секретаріату президента і "їх здатність адекватно оцінювати реалії".

"Причиною всіх проблем, як в Україні, так і в світі, в секретаріаті президента ввижається Юлія Тимошенко. Останнім часом це нагадує масовий психоз. Тому єдине, що можна порадити Віктору Балозі і його заступникам - це запросити психіатра і пройти у нього грунтовне і всебічне обстеження", - заявив Ляшко, повідомляють Подробиці.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко знають про плани Балоги і радять обстежитись у психіатра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути