середа, 18 травня 2011 16:57

У Тимошенко заявили, що ГПУ страждає від "імпотенції та страху"

У Тимошенко заявили, що ГПУ страждає від "імпотенції та страху"

Безпідставна спроба змінити запобіжний захід для Юлії Тимошенко для влади стане фатальною.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це йдеться у заяві партії "Батьківщина" з приводу висловлювань заступника керівника ГПУ Рената Кузьміна про можливу зміну запобіжного захисту та взяття під варту Юлії Тимошенко.

На думку представників цієї політсили, керівництво Генеральної прокуратури вдається до відвертих невмотивованих погроз на адресу Юлії Тимошенко попри те, що "вона сумлінно та дисципліновано відвідує Генпрокуратуру в рамках порушених проти неї суто політичних справ і витрачає на них більшу частину свого робочого часу".

"Дії керівництва ГПУ вмотивовані імпотенцією та страхом. З одного боку, вони безсилі довести будь-яку, навіть щонайменшу, провину Тимошенко у сфальшованих псевдокримінальних справах проти неї. З іншого – їх охоплює панічний страх перед Януковичем, бо вони не здатні виконати його замовлення: якнайшвидше засудити Юлію Тимошенко, щоб не допустити її участі у парламентських виборах 2012 року", - переконані у "Батьківщині".

На думку "бютівців", "з кожним днем все більше і більше українців пов'язують надії на звільнення України від окупаційного режиму Януковича саме із Тимошенко".

"Саме на неї розраховують наші співвітчизники, які виступають за соціальну справедливість, за справжню незалежність нашої держави, за збереження і зміцнення української національної ідентичності", - йдеться у документі.

У партії "Батьківщина" переконані і бачать, що Тимошенко не боїться погроз влади: "На волі чи в неволі, вона була, є і буде символом народного спротиву режиму Януковича. "Ми переконані, що спроба змінити запобіжний захід для Юлії Тимошенко для влади стане фатальною. Таке рішення Януковича не послабить нас, а зробить опозицію лише сильнішою".

Як результат, "Батьківщина" вимагає від влади негайно зупинити "процес вбивства" Юрія Луценка, припинити політично-кримінальне переслідування Юлії Тимошенко, Анатолія Макаренка, Ігоря Діденка та інших членів її команди.

"Але незалежно від того, дослухається режим до наших вимог чи ні, наша боротьба "за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ" не припиниться ні на хвилину. І перемога буде за нами, бо ми – з народом, а влада – проти людей", - резюмували однопартійці Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко заявили, що ГПУ страждає від "імпотенції та страху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути