понеділок, 18 квітня 2011 11:02

У Тимошенко відповіли на "газову атаку" Ющенка

У Тимошенко відповіли на "газову атаку" Ющенка

Екс-президенту Віктору Ющенку ніхто не заважав під час газової кризи 2009 року особисто злітати до Москви та виявити свій талант державного діяча в переговорах із керівництвом Російської Федерації про меншу ціну на імпортний газ для України.

Так прес-служба БЮТ прокоментувала критичні висловлювання кс-президента з приводу укладання газових угод дворічної давнини.

"Замість цього, Ющенко, як відомо, 31 грудня 2008 року відкликав українську делегацію із Москви, а сам відправився в Гуту кататися на лижах", - зазначили у Тимошенко.

У партії Тимошенко також зазначили, що під час перемовин у Москві "Ющенко всупереч Конституції, яка покладала саме на президента вирішення ключових зовнішньополітичних та економічних проблем - взагалі цілковито усунувся від газових переговорів із Росією, та зайняв зручне місце спостерігача в ложі для глядачів".

"Врешті решт, йдеться про того самого Ющенка, якого колишній глава "Нафтогазу" Олег Дубина назвав прямим винуватцем того, що Україна не отримала більш вигідної ціни на газ від Росії. В інтерв'ю одному з видань екс-голова "Нафтогазу України сказав: "Усе можна було підписати 30 грудня 2008 року, якби не, скажімо так, гра Ющенка з "РосУкрЕнерго", - підсумовує прес-служба "Батьківщини".

Нагадаємо, що нещодавно екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що при підписанні газових угод Тимошенко керувалася "комбінацією з вирішення політичних питань". Він також наполягає, що ці угоди мають бути скасовані.

 

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко відповіли на "газову атаку" Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути