середа, 28 січня 2009 15:34

У Тимошенко пригадали "Інтеру" підроблене інтерв"ю прем"єрки

Прем"єр Юлія Тимошенко ніколи не втручалася в редакційну політику не лише телеканалу "Інтер", а й усіх інших ЗМІ.

Про це заявила прес-секретар прем"єра Марина Сорока, спростовуючи заяву Валерія Хорошковського про те, що він нібито отримував від Тимошенко рекомендації, кого з журналістів каналу слід звільнити, передає Телекритика.

"Юлія Володимирівна не може втручатися в редакційну політику", - заявила Сорока.

"Це нісенітниці в стилі "Інтера" і тих, хто має пряме чи опосередковане відношення до цього каналу. Вона не могла навіть просити про таке", - наголосила вона.

"Юлія Володимирівна дуже цінує свободу слова, що була завойована на Майдані, і з великою повагою ставиться до журналістської професії", – додала Сорока.

Вона також звинуватила телеканал у фальсифікації інтерв"ю Тимошенко в програмі "Подробиці тижня" 6 липня 2008 року.

"Інтер" не просто необережно ставиться до інтерв"ю, які давала прем"єр-міністр, а він улітку сфальсифікував інтерв"ю Юлії Володимирівни, коли у відповідь на одне запитання змонтував відповідь на інше запитання", - сказала вона.

"Ми маємо запис оригіналу інтерв"ю і те, що вийшло потім в ефірі. І комісія з журналістської етики, яку очолює Володимир Мостовий, отримала порівняльну таблицю ще влітку", – додала Сорока.

Раніше в інтерв"ю "Українській правді" Хорошковський заявив, що Тимошенко особисто давала рекомендації, кого звільняти на телеканалі Інтер, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко пригадали "Інтеру" підроблене інтерв"ю прем"єрки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути