вівторок, 03 вересня 2019 19:51

У Тимошенко померла двоюрідна сестра

У Тимошенко померла двоюрідна сестра
Юлія Тимошенко 3 вересня не прийшла у Верховну Раду через смерть двоюрідної сестри. Фото: Уніан

Глава партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 3 вересня не прийшла на сесію Верховної Ради через смерть двоюрідної сестри Тетяни Шарапової.

Як зазначається, Тетяна - дочка тітки Юлії Володимирівни - Антоніни Ульяхіної, голови Дніпропетровської обласної організації "Батьківщини". Тетяна померла в Дніпрі на 47-му році життя. Про це повідомляє Комсомольська правда.

"Відспівували померлу 2-го вересня у дворі будинку, де живе 82-річна мама Юлії Володимирівни. Її будинок і будинок Антоніни Ульяхіної знаходяться по сусідству, фактично в центрі міста, але в дуже камерному районі, навколо такі ж дорогі котеджі. За словами сусідів, суєта навколо будинку матері Тимошенко почалася ще вдень у понеділок - туди з'їхалися дорогі автомобілі, поруч припаркувалася карета "швидкої допомоги", мікроавтобус ритуальної служби, пізніше під'їхав чорний катафалк-лімузин. У двір раз у раз заходили люди з квітами, деякі жінки були в траурних хустках", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таке життя" - Тимошенко не прийшла на сесію через трагедію

Сусіди відзначили, що відспівували померлу пізно ввечері. У дворі було багато людей, квітів. Приїхали три священики і жіночий церковний хор. Юлії Тимошенко на відспівуванні вочевидь не було, однак у двір заходила дівчина схожа на її дочку Женю.

Прощання з двоюрідною сестрою Тимошенко пройшло 3 вересня, в дніпровському театрі ім. Шевченко. У Тетяни Валеріївни залишився чоловік, дорослі син і дочка, і маленький онук.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко прийшла на урочисте засідання Верховної Ради ІХ скликання з новою зачіскою. Раніше парламентарка збирала волосся у пучок. Сьогодні ж прийшла до парламенту з розпущеним волоссям із двома косичками збоку.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко померла двоюрідна сестра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути