неділя, 31 січня 2010 10:43

У Тимошенко до Яценюка є пропозиція

У Тимошенко до Яценюка є пропозиція

Кандидат на пост президента України, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що у разі її перемоги на президентських виборах Сергій Тігіпко прийме пропозицію очолити уряд країни.

Про це вона сказала в інтерв"ю 5 каналу, запис якого був продемонстрований в суботу увечері.

"Він (Тігіпко - ред.) не зобов"язаний щось публічно заявляти, для мене важливо, що він чітко і зрозуміло заявив про свою згоду працювати в уряді, спільно реформувати і модернізувати країну з тим президентом, який переможе на виборах. Я вважаю, що це якраз та позиція, яка дає нам відповідь на питання, яка ж буде команда після президентських виборів, яка команда буде в уряді і хто його очолить", - сказала вона.

Тимошенко підкреслила, що "зокрема Яценюку я також сформулюю всі пропозиції про спільну роботу вже в державі з новим керівництвом".

Разом з тим, кажучи про долю і подальшу політичну діяльність діючого президента України Віктора Ющенка, вона висловила переконаність в тому, що "якщо його боротьба за незалежність України, за її правдиву історію є дійсною, чесною, то мені здається, що підтримати об"єднання і консолідацію демократичних сил буде надзвичайно важливо".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко до Яценюка є пропозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути