середа, 06 січня 2021 17:03

У Тернополі не запроваджуватимуть анонсовані урядом обмеження

У Тернополі не запроваджуватимуть анонсовані урядом обмеження
Сергія Надала переобрали мером Тернополя у жовтні. Фото: Facebook

Тернопільська міська влада не запроваджуватиме додаткові карантинні обмеження, які анонсував Кабінет міністрів з 8 по 24 січня. Про це заявив мер міста Сергій Надал.

"Протягом останніх днів у нас не те, що немає зростання кількості хворих на Covid-19. А навпаки - йде зменшення кількості людей, які хворіють, перебувають у лікувальних установах з Covid-19. Практично немає хворих серед дітей та працівників навчальних закладів. Тому комісія (з надзвичайних ситуацій) ухвалила рішення не запроваджувати жодних додаткових обмежень до тих, які діяли раніше", - цитує Надала НВ.

У Тернополі діти підуть у школи з 11 січня, а суб'єктам господарювання влада порадила не припиняти діяльність. Відповідні рішення ухвалять і оприлюднять 6 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд закликали скасувати заборону на непродовольчі товари

Кабінет міністрів запровадить повний локдаун з 8 по 24 січня, заявляв прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Локдаун передбачає заборону відвідування закладів освіти, крім дитячих садків. Роботу кафе, барів, ресторанів, проведення масових заходів.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі не запроваджуватимуть анонсовані урядом обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути