Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2014 17:26

У Таїланді заборонили масові зібрання чисельністю більше п'яти осіб

У Таїланді заборонили масові зібрання чисельністю більше п'яти осіб
У Таїланді вводиться заборона на масові збори чисельністю більше п'яти осіб, повідомляє  ИТАР-ТАСС. Відповідну постанову випустив у четвер урядовий Центр по збереженню миру та правопорядку (ЦСМП).

"Зібрання п'яти або більше осіб у районах, визначених ЦСМП, не допускаються. Будь-які дії за підбурювання до заворушень заборонені. Зборів можливі лише в разі законних демонстрацій і виборів", - йдеться в документі. У постанові також міститься звернення до ЗМІ "не публікувати будь-яку інформацію, яка може загрожувати національній безпеці".

Згідно з випущеним документом, ЦСМП залишає за собою право закривати певні маршрути для транспорту, віддавати накази про евакуацію людей з певних районів. В уряді Таїланду обіцяють найближчим часом опублікувати більш детальну інформацію щодо виконання цих приписів.

Нагадаємо, що з середи в Бангкоку введений режим надзвичайного стану, який істотно посилює заходи безпеки у зв'язку з безперервними акціями протесту опозиції. Він буде діяти протягом 60 днів. Ця міра дозволяє владі країни оголошувати комендантську годину, затримувати підозрюваних без висунення звинувачення і навіть вводити цензуру в ЗМІ.

Втім, опозиція продовжує ігнорувати режим надзвичайного стану. В четвер її прихильники знову влаштували марші центральними вулицями столиці, паралізувавши рух у центрі мегаполісу.
Зараз ви читаєте новину «У Таїланді заборонили масові зібрання чисельністю більше п'яти осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути