понеділок, 18 березня 2013 08:58

У "Свободі" не проти розблокувати Раду вже на початку цього тижня

У "Свободі" не проти розблокувати Раду вже на початку цього тижня
За словами "свободівця", усе залежить від прийняття ряду пропозицій, які опозиція внесе на погоджувальному засіданні в понеділок. Фото: biathlon-ua.org

Опозиція може розблокувати Верховну Раду вже на початку цього тижня.

Про це заявив народний депутат від "Свободи" Олексій Кайда в ефірі "5 каналу".

"Опозиція вимагає прийняття ряду пропозицій - на погоджувальному засіданні в понеділок. Парламентська меншість пропонує внести до порядку денного нового пленарного тижня всі запропоновані законопроекти - і негайно за них проголосувати", - заявив Кайда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович знову не прийде до Ради

Зокрема він повідомив, що опозиція вимагає створення тимчасової слідчої комісії для розгляду можливих порушень законодавства під час виборів до Верховної Ради. Також важливим є питання позбавлення мандатів депутатів Верховної Ради.

Крім цього, опозиція наполягає на звіті в парламенті прем'єр-міністра Миколи Азарова і вимагає призначити дату проведення виборів у Києві.

Нагадаємо, опозиція заблокувала парламент із 5 березня на знак протесту проти позову до суду і подальшого позбавлення депутатського мандата захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка. Пізніше у "Батьківщині" заявили, що Рада може бути розблокована для ухвалення закону про дату виборів мера Києва. Чергове пленарне засідання Верховної Ради має відбутися 19 березня.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" не проти розблокувати Раду вже на початку цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути