вівторок, 15 листопада 2011 18:22

У "Свободі" клянуться, що Партія регіонів - їй не товариш

У "Свободі" клянуться, що Партія регіонів - їй не товариш

Заява про те, що ВО "Свобода" готова співпрацювати з Партією регіонів, не відповідає дійсності, адже остання "не є проукраїнською політсилою" і радше нагадує "емісара сусідньої держави".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив секретар Львівської міської ради, свободівець Василь Павлюк.

"Мною під час прес-конференції "Як об'єднати Схід і Захід" було сказано, що "Свобода" буде співпрацювати з усіма українськими силами, які займаються розбудовою української держави. На сьогоднішній день Партія регіонів не є такою проукраїнською силою. Емісари із сусідньої держави абсолютно не працюють на розвиток нашої держави", - зауважив Павлюк.

Він нагадав, що про "антиукраїнську позицію" ПР свободівці постійно заявляють у Львівській міській раді та інших радах, де представлені націоналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" є інтегратором об'єднавчих процесів — Тягнибок

"Ми можемо співпрацювати лише з тими політичними силами, які розвивають Україну. Сьогодні провладна, промосковська еліта не робить цього, вона працює на свої приватні інтереси", - упевнений політик.

Разом з тим, на запитання про те, чи можуть у вирішенні, наприклад, певних соціальних питань позиції "Свободи" збігатись із думкою Партії регіонів, Павлюк зауважив: "Можуть бути якісь спільні ухвали, але це не означає співпрацю. Співпраця - це, коли є спільні інтереси, посади і т.д. У нас немає співробітництва із "регіоналами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупціонери бояться лише кулі - "Свобода" пропонує дозволити продаж зброї

Нагадаємо, раніше низка ЗМІ розповсюдила інформацію про те, що "задля об'єднання України "Свобода" готова співпрацювати з Партією регіонів".

11 листопада під час прес-конференції "Як об'єднати Схід і Захід" секретар Львівської міської ради, "свободівець" Василь Павлюк заявив, що задля об'єднання Сходу та Заходу "Свобода" готова співпрацювати зі всіма, хто підтримуватиме цю мету, а також розбудову української держави.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" клянуться, що Партія регіонів - їй не товариш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути