Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 14:25

У Сумах Януковича закидали яйцями

Увечері 1 березня в Сумах фотографію Президента України Віктора Януковича у повний зріст закидали курячими яйцями.

Портрет Януковича, наклеєний на дерев'яний лист, був встановлений у снігу на центральній площі. Кожен сумчанин, який вважає, що Президент не виконав свої передвиборчі обіцянки, міг кинути в портрет куряче яйце.

"Сумчанам пропонувалося висловити своє ставлення і підвести підсумки діяльності цієї людини. Оцінили на "одиничку". Громадяни або протирали серветкою цього чоловіка, схожого на Президента, або кидали у нього яйце, якщо негативно оцінюють його роботу ", - прокоментував лідер обласної організації Конгресу українських націоналістів Олександр Бойко.

За інформацією видання, міськрада спробував опротестувати проведення акції через суд, але не встигла. Щоб проведення акції не заборонили іншим способом, депутат Сумської міськради від фракції Батьківщина Семен Салатенко подав заявку на проведення зустрічі з виборцями на цей час.

Активісти очікували провокацій з боку прихильників Януковича. На площі зібралося близько ста сумчан, які спостерігали за подіями. У натовпі були помічені кілька чоловіків, які кидали яйця в людей. Один з них розтоптав коробку з яйцями, заготовленими активістами.

Як повідомлялося, в грудні під новорічною ялинкою на Майдані Незалежності в Києві встановили фігуру Януковича.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах Януковича закидали яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути