вівторок, 25 вересня 2007 11:31

Перед приїздом Януковича з головної алеї щез пам"ятник яйцю

Вчора рано вранці невідомі вкрали пам"ятник яйцю в Кременчуці Полтавської області. Пам"ятник зник з центральної алеї парку "Придніпровський" Кременчука – про його зникнення заявили жителі міста.

"Пам"ятник яйцю розташовувався в 300 метрах від місця, де завтра виступатиме прем"єр-міністр Віктор Янукович", – повідомило джерело. 25 вересня в Кременчуці та Полтаві з передвиборною поїздкою перебуватиме Янукович.

Авангардистський пам"ятник являє собою бетонно-гіпсову скульптуру, що втілює яйце з ногами і руками, яке, посміхаючись, сидить на бетонному постаменті. Міліція розглядає версію, що монумент був пошкоджений у результаті невдалого транспортування.

Пам"ятник яйцю був встановлений у листопаді 2003 року, працівники парку пов"язували його з героєм "Шалтай-Болтаєм" із дитячої казки. Пам"ятник яйцю в Придніпровському парку був найпопулярнішим місцем для зустрічей в місті, повідомляє Главред.

Зараз ви читаєте новину «Перед приїздом Януковича з головної алеї щез пам"ятник яйцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути