пʼятниця, 13 грудня 2013 10:35

У столицю звозять антимайдан: тисячі людей йдуть Печерськом під прапорами ПР

В Київ почав прибувати антимайдан. Тисячами ведуть їх по Печерську, під прапорами ПР і з державним. Люди несуть з собою рюкзаки і пакети, видно, що приїхали на кілька днів. Про це у Фейсбуці написала нардеп Ірина Геращенко.

"Це ж скільки грошей - партійних і бюджетних- вбухують в звезені запрезидентські мітинги. Вистачило б на погашення зарплатних боргів бюджетниками. Але жоден багатотисячний платний мітинг не можна зрівняти з ідейним і світлим Майданом. В цьому його сила", - зазначає Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Кієв, бл*!" - підтримати Януковича на антимайдан приїжджають "діти революці"

Автор: Фото: facebook.com
 

"Ми з багатьох джерел знаємо, що готуються масштабні провокації, аби зіткнути два мітинги. Опозиція зробить все, щоб не допустити цього злодійського сценарію влади. Наш Майдан - мирний. Це вчора на ефірі на 5 визнав навіть Царьов, який сказав, що був здивований атмосферою Майдану. Про це говорили Лук'янов і Шуфрич. Тут влада з усіх каналів кричить, що треба уникнути провокацій. То, може, не варто їх планувати і звозити бюджетників і тітушок?", - пише далі нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «У столицю звозять антимайдан: тисячі людей йдуть Печерськом під прапорами ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути