пʼятниця, 10 вересня 2021 13:02

У "Слузі народу" заговорили про виключення Тищенка з фракції

У "Слузі народу" заговорили про виключення Тищенка з фракції
Питання про виключення Миколи Тищенка з фракцію можуть обговорити. Фото: Олександр Кузьмін, УНІАН

На наступному засіданні фракції "Слуга народу" можуть розглянути питання про виключення нардепа Миколи Тищенка через бійку з депутатом Гео Леросом.

Про це заявив нардеп Олександр Качура.

"У нас є регламентні процедури, ми це питання обговоримо. Мені соромно за дії окремих колег. Ми в парламентсько-президентській республіці живемо, де потрібно з'ясовувати стосунки відповідно до регламенту. Думаю, якщо буде необхідність, ми розглянемо це питання (про виключення Тищенко. - Gazeta.ua) на наступному засіданні фракції", – сказав Качура в ефірі телеканалу "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Тищенко здивував новою заявою

На думку нардепа, у бійці винен і Лерос.

"Парламентський комітет встановить провину. Моя особиста позиція з цього приводу: все-таки, будьмо чесними, не можна і так діяти з точки зору букви закону, і коли виступають під час розгляду питання й озвучують інші якісь речі, це теж не передбачено регламентом", – додав Качура.

9 вересня народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував бійку у Верховній Раді. Це сталося після того, як позафракційний депутат Гео Лерос з трибуни заявив про зрив спецоперації щодо "вагнерівців".

Українські спецслужби готували масштабну операцію із затримання "вагнерівців", для чого виманили їх у Білорусь. Однак операцію зірвали на вимогу керівника Офіса президента Андрія Єрмака, заявив редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" заговорили про виключення Тищенка з фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути