субота, 27 липня 2019 11:25

У "Слузі народу" розповіли, чому не виграли на всіх округах

У "Слузі народу" розповіли, чому не виграли на всіх округах
"У Луганській області спрацювала класична історія з купівлею голосів, цукром і так далі", — Корнієнко. ФОТО: Facebook "Слуга народу"

Мажоритарники від "Слуги народу" виграли лише один округ на Луганщині через купівлю голосів за цукор і гречку з боку "Опозиційної платформи — За життя".

Про це заявив головний штабіст партії Олександр Корнієнко в інтерв'ю LB.ua.

"На кількох округах у східній Україні були складні історії з їхніми (партії "Опозиційна платформа — За життя" — Gazeta.ua) кандидатами. Вони вели доволі агресивну кампанію, спиралися на адмінресурс, на адміністрації заводів. Нашим кандидатам – не директорам виробництв – було важче з цим боротися. У Луганській області спрацювала класична історія з купівлею голосів, цукром і так далі", — сказав Корнієнко.

На його думку, на Луганщині працює "стала мережа".

"Якщо подивитися на області, де виграли мажоритарники-самовисуванці, то це переважно аграрні регіони – Хмельницька, Чернігівська, Одеська області, Волинь. Це сільські райони, де рівень проникнення соціальних мереж не такий високий, щоб давати опір таким методам, і правоохоронна система часто афілійована з місцевими феодалами", — зазначив головний штабіст.

Перемогу мажоритарників на округах з "серйозними конкурентами" Корнієнко вважає заслугою медіа та блогерів — Олександра Дубінського та Ольги Василевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кононенко назвав причини програшу Дубінському

У Луганській області від партії "Слуга народу" виграв один кандидат за мажоритарним округом, також по одному кандидату виграли від "Опозиційної платформи — За життя" і "Опозиційного блоку". Ще ти округи виграли самовисуванці.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" розповіли, чому не виграли на всіх округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути