вівторок, 27 серпня 2019 11:04

У "Слузі народу" розповіли, чому ходять на канали Медведчука

У "Слузі народу" розповіли, чому ходять на канали Медведчука
"Я для себе вирішила, що об'єктивно у них є рейтинги і треба використовувати будь-які канали комунікації, аби переконувати глядачів", — сказала Коваленко. ФОТО: Facebook-сторінка Анни Коваленко

Майбутні депутати від "Слуги народу" ходять на ефіри телеканалів кума президента Росії Віктора Медведчука з огляду на наявні рейтинги та бажання переконувати глядачів.

Про це №34 у списку партії Анна Коваленко розповіла в інтерв'ю LB.ua.

"Я для себе вирішила, що об'єктивно у них є рейтинги і треба використовувати будь-які канали комунікації, аби переконувати глядачів", — сказала вона.

Та додала, що перед партією стоїть завдання розрізнити 3 поняття у медіасфері: свободу слова, використання ЗМІ в інтересах власників телеканалів і в інформаційних спецопераціях третіх держав.

"Це має зрозуміти не лише наша партія, а й усе суспільство. Тоді ми можемо сподіватися на іншу якість інформаційної політики у країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партїі кума Путіна віддали комітет зі свободи слова - ЗМІ

14 червня повідомлялося, що народний депутат , соратник Медведчука Тарас Козак купив телеканал ZIK. Тепер нардеп є офіційним власником 3-х медіа, раніше він купив "112 Україна" і NewsOne. Ці телеканали називають ресурсами Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" розповіли, чому ходять на канали Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути