Ексклюзиви
вівторок, 14 грудня 2010 12:46

У скандалі з п'яним комуністом Симоненко побачив слід Коломойського

У скандалі з п'яним комуністом Симоненко побачив слід Коломойського

Інформація про те, що учасників української делегації намагалися зняти з рейсу в аеропорту у Франкфурті-на-Майні через нетверезого нардепа від КПУ може свідчити про спробу дискредитувати Компартію України.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

"Я ніколи не бачив, щоб Андрій (Найдьонов. - ред.) собі таке дозволяв, тому я розберуся і скористаюся інформацією від журналістів. Якщо вона підтвердиться, ми подумаємо, які методи вживати. Найдьонов - дуже порядна людина, дуже спокійний, він - науковець", - підкреслив Симоненко.

У той же час лідер КПУ не виключив, що оприлюднена інформація може свідчити про спробу дискредитації КПУ.

"Якщо відверто говорити, то які ЗМІ надають цю інформацію? Те, що я Коломойському (Ігор Коломойський. - ред.) на "хвоста" наступив - це так", - зазначив Симоненко.

Раніше в ЗМІ спливла тема дачі, яку нібито має під Києвом Симоненко. Ще навесні ця тема прозвучала у друкованих ЗМІ, а потім вийшла і на телеекран. На "1 +1" показали сюжет, в якому демонструється триповерховий будинок на ділянці розміром понад гектар, який, за інформацією каналу, коштує $ 1,5 млн. Втім, сам Симоненко запевняє, що сюжет сфальсифікований. Викидання "компромату" на нього пов'язує з "принциповою позицією", яку він займає у відношенні "олігархічних кланів". Відзначимо, що основним акціонером "1+1" є мільярдер Ігор Коломойський, має значні нафтогазові активи.

Нагадаємо, раніше нардеп від Партії регіонів Максим Луцький заявив, що учасників української делегації намагалися зняти з рейсу в аеропорту у Франкфурті-на-Майні через нетверезого депутата-комуніста.

Народні депутати від Компартії не володіють інформацією про причетність свого однопартійця Найдьонова до п'яного скандалу у Франкфурті-на-Майні.

Комментарии

Зараз ви читаєте новину «У скандалі з п'яним комуністом Симоненко побачив слід Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути