вівторок, 18 грудня 2018 15:03

У Савченко почалися проблеми із зором і слухом

У Савченко почалися проблеми із зором і слухом
Народний депутат Надія Савченко не їла і не пила 8 діб. Фото: ZIK

У народного депутата Надії Савченко після сухого голодування погіршилися зір і слух. Про це Gazeta.ua розказала її сестра Віра Савченко.

"Після сухого голодування впали зір і слух. Але візуально після голодування стан Надії покращився. На шостий і п'ятий день мала зелений колір обличчя, бо була інтоксикація організму. Передала глюкозу та фізрозчин у СІЗО, її крапали.

Надія почуває себе краще. Лікарі з СІЗО не говорять про результати аналізів, але кров беруть. Не знаю, чи крапають необхідні крапельниці. Все відбувається напівлегально.

У четвер Надія сама зняла пов'язки. Наступного дня її возили до лікаря. Надія відчуває біль, але це нормально після операції. Коліно загоюється. За тиждень мають залити гіалуроновий гель. Тоді почнеться реабілітація. Не знаю, чи будуть її возити до спортзали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Згасає на очах" - сестра розповіла про голодування Савченко

Надію Савченко затримали 22 березня. Підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу. Востаннє суд залишив її під вартою до 23 грудня. Вона перебуває у слідчому ізоляторі Служби безпеки України.

5 грудня Савченко оголосила сухе голодування на 8 діб.

Зараз ви читаєте новину «У Савченко почалися проблеми із зором і слухом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути