середа, 11 жовтня 2017 10:33

У Росії заочно арештували нардепа Парасюка

Автор: УНІАН
 

Слідчий комітет РФ заочно арештував та оголосив у міжнародний розшук народного депутата Володимира Парасюка та ще трьох українських громадян.

Про це повідомляє "Медуза".

Крім Парасюка, обвинуваченими називають Володимира Романцова, Олексія Бакая та Володимира Назаренка. Їх підозрюють у нападі на російські дипломатичні установи.

Романцова, Бакая і Назаренка звинувачують у нападі на посольство Росії в Києві в червні 2014 року. Парасюк, за версією слідства, причетний до нападу на генконсульство у Львові в березні 2016 року. Крім того, Назаренка та Парасюка звинувачують у нарузі над російським прапором.

Сам Парасюк у коментарі одному з телеканалів заявив, що про свій арешт дізнався зі ЗМІ.

"Реакції в мене ніякої... У мене дві версії, чому так сталося. Перша - це суто російська пропагандистська акція по відношенню до українських політиків. Друга - руки ростуть із наших спецслужб. Є певний генералітет, який досі спілкується зі Слідчим управлінням Росії і зацікавлений в тому, щоб створити мені такі проблеми", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-охоронець Яроша потрапив у російське СІЗО - ЗМІ

Раніше Головне слідче управління Слідчого комітету РФ оголосило в міжнародний розшук народного депутата Дмитра Яроша, подавали прохання щодо колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра оборони Степана Полторака, глави Генштабу Віктора Муженка.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заочно арештували нардепа Парасюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути