понеділок, 27 липня 2009 15:46

У російського депутата поцілили томатом - "Слава Україні! Смерть ворогам!"

Депутата Держдуми РФ Сергія Сметанюка під час круглого столу у Львівській ОДА облили томатним соком представники Української партії.

На круглий стіл у Львівській ОДА щодо обговорення історичних подій Другої світової війни (зокрема, питання відзначення 65-річчя визволення Львова від фашистів і чи варто святкувати цю дату) прийшли політв"язень і громадський діяч Юрій Шухевич, голова Львівського обласного товариства політв"язнів і репресованих Петро Франко, представники ветеранських організацій Львівщини, депутати Львівської облради від ВО "Свобода", представники Російського молодіжного братства.

Також присутня депутат Сімферопольської міської ради Тетяна Іванченко, заступник голови Львівської ОДА Ігор Держко, начальник управління з питань внутрішньої політики ЛОДА Ігор Ожиївський.

Поки учасники круглого столу обмінювалися думками щодо подій Другої світової війни та сучасної політики Росії щодо України, представники Української партії несподівано підійшли з пляшкою томатного соку до депутата Держдуми РФ Сметанюка та вилили на нього сік. І з вигуками "Слава Україні! Смерть ворогам!" вони покинули зал, мотивуючи тим, що не можуть більше цього слухати.

ЗІК
Зараз ви читаєте новину «У російського депутата поцілили томатом - "Слава Україні! Смерть ворогам!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути