неділя, 19 березня 2017 18:52

У РНБО шукають політиків, які літали в Крим

У РНБО шукають політиків, які літали в Крим
Секретар РНБО Олександр Турчинов. Фото: 24 канал

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов відреагував на інформацію російських ЗМІ, що окупований Крим відвідували українські та закордонні політики.

"СБУ має підготувати і подати на розгляд РНБО України перелік офіційних осіб з Європарламенту, а також політиків з країн Європейського Союзу, СНД і Латинської Америки, які, за повідомленнями російських ЗМІ, прибули з триденним візитом до анексованого Криму", - сказав він, повідомляється на персональному сайті Турчинову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві пройшов мітинг на честь анексії Криму: без Путіна і з платною масовкою

Турчинов також зазначив, що потрібно перевірити інформацію про українських політиків, які відвідували Крим. Якщо так були, то проти них відкриють кримінальні провадження.

Російські ЗМІ заявляли, що на святкування річниці анексію Криму прибули закордонні та українські політики. Серед них згадувались депутати радикальної партії Сербії Мілован Боіч і Дубравка Боіч, член президії Сербської радикальної партії Олександр Шешел, сербський письменник і політолог, професор Баня-Лукського університету Срджа Трифковіч, а також член палати депутатів парламенту Чеської Республіки Ярослав Голика.

Зараз ви читаєте новину «У РНБО шукають політиків, які літали в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути