пʼятниця, 03 листопада 2017 12:15

У Раді розповіли про порядок денний на наступний тиждень

У Раді розповіли про порядок денний на наступний тиждень
Фото: rbc.ua

На наступних пленарних тижнях головним завданням парламенту буде розгляд законопроекту про Державний бюджет на 2018 рік.

Про це розповів народний депутат Юрій Чижмарь в ефірі "Прямого каналу".

"Традиційно Верховна Рада почне з політичних питань. За ці два тижні відбулося багато подій, у які втягнуті топ-політики, які представляють фракції. Це і ситуація з Аваковим, і навколо терактів і замахів за цей період.

В основі цих двох тижнів буде питання бюджету. У комітетах його активно проговорюватимуть. Можливо, деякі моменти будуть озвучені вже на пленарних засіданнях. Важливе питання реінтеграції Донбасу. Думаю, воно буде дуже конфліктним, тому що закон є досить критичним з точки зору закладених у нього позицій", - сказав Чижмарь.

Щодо кадрових питань, які анонсував спікер Андрій Парубій, у нардепа є сумніви.

"Я так розумію, на цих двох тижнях вони не будуть винесені через історію з сином Авакова. Думаю, в коаліції повний роздрай в голосах. Важко знайти погодження між собою. Вони будуть не готові до голосувань з кадрових питань", - пояснив Чижмарь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді пропонують відсторонити Авакова

7 листопада народні депутати зберуться у сесійній залі після двотижневої перерви. Цей час видалили для роботи з виборцями та засідань комітетів.

Зараз ви читаєте новину «У Раді розповіли про порядок денний на наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути