Ексклюзиви
пʼятниця, 11 грудня 2015 11:19

У Раді побилися депутати під час виступу прем'єра

У Верховній Раді України виникла бійка між депутатами партії "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" під час виступу прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє Інтерфакс.

 

Народний депутат Олег Барна (фракція "Блок Петра Порошенка"), який збирає підписи під проект резолюції про недовіру уряду, приніс на трибуну прем'єр-міністру букет троянд, підняв на руки і спробував відтягнути главу уряду від трибуни.

 
 

Депутати зійшлися біля трибуни, на кілька хвилин виступ прем'єра було перервано.

Спікер Володимир Гройсман та віце-спікер Андрій Парубій намагалися заспокоїти представників обох фракцій і повернути депутатів на місця. Це вдалося.

 

Керівник фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко обурився поведінкою депутата зі своєї фракції Олега Барни і приніс вибачення у зв'язку з інцидентом.

"Я приношу вибачення за неприпустимий вчинок депутата від "Блоку Петра Порошенка". Думаю, що висловлю позицію всієї фракції: ми засуджуємо його дії. Ще раз приносимо вибачення", - сказав Луценко на засіданні парламенту.

Зараз ви читаєте новину «У Раді побилися депутати під час виступу прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути