субота, 13 травня 2017 17:25

У Путіна відреагували на заклик Трампа встановити мир на Донбасі

У Путіна відреагували на заклик Трампа встановити мир на Донбасі

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков відмовився коментувати публікацію в Twitter президента США Дональда Трампа з фотографіями глав зовнішньополітичних відомств України і Росії і закликом "творити мир".

Пєсков сказав журналістам: "Залишу без відповіді", відповідаючи на прохання прокоментувати публікацію в Twitter Трампа.

Як повідомлялося, Трамп закликав РФ і Україну домагатися миру. "В один день я провів зустрічі з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Давайте домагатися миру", - написав він у Twitter.

10 травня Трамп прийняв у Білому домі Клімкіна. Перед цим відбулася зустріч керівника українського зовнішньополітичного відомства з віце-президентом США Майклом Пенсом.

За підсумками цих зустрічей в Білому домі заявили, що Трамп бажає співпрацювати з українською владою з питання врегулювання конфлікту на Донбасі мирним шляхом.

Читайте також: Трамп закликав Україну і Росію досягти миру

В той же день в США з візитом прибув Лавров. У Держдепартаменті США за підсумками зустрічі держсекретаря США Рекса Тіллерсона з Лавровим заявили, що санкції проти РФ залишаються в силі. У заяві Білого дому за підсумками зустрічі Трампа з Лавровим йшлося про те, що Росія відповідальна за повне виконання Мінських угод.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна відреагували на заклик Трампа встановити мир на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути