пʼятниця, 01 листопада 2019 17:05

У прямому ефірі біля каміна: Трамп хоче зачитати розмову із Зеленським

У прямому ефірі біля каміна: Трамп хоче зачитати розмову із Зеленським
"Усі знають, що я нічого поганого не робив". ФОТО: Reuters

Президент США Дональд Трамп хоче зачитати стенограму розмови із президентом України Володимиром Зеленським у прямому ефірі біля каміна.

Про це він розповів в інтерв'ю Washington Examiner.

"У якийсь момент я збираюся сісти, можливо, у якості бесіди біля каміну, на телебаченні в прямому ефірі, і я прочитаю стенограму дзвінка, тому що люди повинні її почути. Коли ви читаєте її, видно що це прямий дзвінок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського поставили крапку щодо стенограми розмови з Трампом

"Усі знають, що я нічого поганого не зробив… Білл Клінтон зробив щось не так, Річард Ніксон робив справи не так. Я не буду згадувати Ендрю Джонсона, тому що це було трохи до мого часу… Але вони робили щось не так. Я нічого поганого не зробив".

26 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови від 25 липня між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.

Після цієї розмови американський розвідник поскаржився, що Трамп схиляв президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента — колишнього віце-президента Джо Байдена. Оприлюднення стенограми призвело до того, що Палата представників США розпочала розслідування. Тим самим запустила формальну процедуру імпічменту Трампа.

Зараз ви читаєте новину «У прямому ефірі біля каміна: Трамп хоче зачитати розмову із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути