вівторок, 10 квітня 2012 17:24

У ПР зміни до бюджету задля ініціатив Янукович називають "зростанням економіки"

У ПР зміни до бюджету задля ініціатив Янукович називають "зростанням економіки"
Олексій Плотніков розхвалив соціальні ініціативи президента. Фото: qwas.ru

Внесений до ВР законопроект Кабінету міністрів про збільшення доходів і видатків державного бюджету на 2012 рік на 33,35 млрд. грн. свідчить про те, що в країні спостерігається економічне зростання.

Про це сказав "регіонал" Олексій Плотніков, повідомляє прес-служба ПР.

"Це дійсно позитивна новина. Навіть у пояснювальній записці, яка подається до цього законопроекту, чітко прописано, що насправді ростуть доходи державного бюджету", - зазначив народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі "покращення" від Януковича порівняли з дулею в кишені

Він підкреслив, що "вони (доходи) підвищуються за рахунок того, що у нас проходить економічне зростання, за рахунок того, що відбувається більше надходження податку на додану вартість". "Це пов'язано і з детінізацією, і з тим, що підприємства стали більш чітко платити податки, і з тим, що економіка стала більш відкритою, динамічною і зростаючої", - додав він.

"Тому те, що пропонується відкоригувати бюджет уже у четвер, і те, що він коригується реалістично, - це позитивно", - повідомив Плотніков. "Також позитивно і те, що зростання доходів буде пущено на соціальні виплати в рамках ініціатив президента, зокрема і на процес повернення громадянам знецінених вкладів Ощадбанку СРСР", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" заявив, що влада і до обіцянок Януковича займалася "покращенням"

"Хочу сказати і про те, що тут - дві позитивні складові. Це те, що країна росте, розвивається, збільшуються надходження до бюджету, і те, що держава, уряд, влада витрачають ці додаткові надходження не на якісь там умовні комплексні програми, а на соціальні виплати громадянам", - заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «У ПР зміни до бюджету задля ініціатив Янукович називають "зростанням економіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути