субота, 09 лютого 2013 09:25

У ПР обіцяють: блокувати ВР не збираються, а от опозицію критикуватимуть постійно

У ПР обіцяють: блокувати ВР не збираються, а от опозицію критикуватимуть постійно
Фото: 24tv.ua

Персональне голосування кожного депутата забезпечити за пару днів неможливо.

Про це в ефірі Першого національного сказав лідер фракції Партія регіонів Олександр Єфремов.

Він запевнив, що підтримує вимогу щодо персонального голосування, однак переконаний, що швидко її реалізувати навряд чи вдасться.

"Нам всім, певно, знадобиться час для того, щоби навести порядок у персональному голосуванні. Бо  завтра ми будемо з вас (опозиції) вимагати, щоби ви голосували "проти" та "утримався". А якщо ваші депутати не будуть голосувати так, то ми будемо говорити, що ви порушуєте Конституцію і будемо доповідати це вашим виборцям", - запевнив "регіонал", звертаючись до представників опозиції.

"Регіонал" додав: "Ми не будемо блокувати Верховну Раду, але постійно будемо повторювати, що ви дієте протизаконно, як дієте на сьогоднішній день, порушуючи закон по блокуванню основного законодавчого органу і не сприяючи розвитку нашої держави".

Єфремов також переконаний, що лідер  фракцій не можуть забезпечити персональне голосування кожного свого депутата.

"Я хочу бути чесною людиною і сказати про те, що завтра ми прокинемося в іншому світі і в іншій крані і говорити про те, що я завтра забезпечу за всіх своїх колег у парламенті і буду контролювати, що вони будуть робити, я  би на себе таку відповідальність не брав би, бо інакше ж я можу просто обманути людей", - підкреслив він.

Звертаючись до Віталія Кличка, Єфремов зауважив: "Якщо ви гарантуєте, що ви завтра забезпечите у себе голосування "за", "проти" й "утримався", і при цьому на вас буде лежати відповідальність прийняти рішення, то я перший скажу, що вам треба буде пам'ятник поставити. Але думаю, що ви цього не забезпечите".

Зараз ви читаєте новину «У ПР обіцяють: блокувати ВР не збираються, а от опозицію критикуватимуть постійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути