субота, 09 лютого 2013 08:51

Єфремов звинуватив опозицію у диктатурі

Єфремов звинуватив опозицію у диктатурі
Олександр Єфремов. Фото: www.partyofregions.org.ua

Через блокування парламенту опозицією, влада не має змогу вирішувати поточні проблеми.

Про це в ефірі Першого національного сказав лідер фракції Партія регіонів Олександр Єфремов.

Коментуючи вимоги опозиції щодо персонального голосування, нардеп наголосив: "Не треба кивати на когось. Всі ми винні в тому, що ми не виконуємо Конституції".

Водночас, "регіонал" обурився з приводу того, що через блокування парламенту влада не може вирішити поточні проблеми країни.

"Якщо ми роботу побудуємо таким чином, то хто ж буде нести відповідальність за стан справ у країні? Давайте подивимося, що відбувається навколо. В європейських країн, та і в багатьох інших країнах, з якими ми торгуємо, падає попит, падіння попиту зменшує можливості роботи наших підприємств, а це призводить до втрати робочих місць, у нас під питанням виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери", - наголосив він і закликав опозицію розблокувати парламент, аби мати змогу ці питання розглянути.

Єфремов додав: "Таку ситуацію проходило багато країн. У нас є законодавство і якщо ми хочемо, щоби це було дійсно волевиявлення наших виборців, то ми маємо привести наше законодавство у такий стан, щоби воно не спотворювало потім волевиявлення своїх виборців".

Звертаючись до опозиції, "регіонал" додав:  "Треба, щоби не було головним питання, яке ви ставити: "Ви розумієте, ми хочемо вас змусити, щоби ви приймали рішення, яке ми скажемо". Це не демократія, це вже диктатура".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов звинуватив опозицію у диктатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути