неділя, 24 березня 2013 18:29

У ПР не назбирається голосів, щоб здати ГТС Росії - нардеп

У ПР не назбирається голосів, щоб здати ГТС Росії - нардеп
Фото: mnk.org.ua

У Партії регіонів, навіть разом з комуністами зараз не набирається більшості для прийняття будь-яких рішень. Таке переконання висловив народний депутат України від ОО "Батьківщина" Олег Медуниця.

Нардеп запевнив, що опозиція не допустить передачі української ГТС в оренду Росії, цитує Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД.

"Природно, якщо влада хоче передати в оренду нашу трубу, то для цього їй треба буде прийняти в парламенті якесь рішення. Такі рішення можливо прийняти, коли буде неособисте голосування. А неособистого голосування ми не дозволимо", - зазначив він.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що участь РФ у консорціумі з управління українською ГТС можлива лише за умови відмови Києва від приєднання до енергетичних правил ЄС. Тим часом в Єврокомісії переконані, що така умова Росії поставить під загрозу суверенні інтереси України в енергетичній безпеці.

У зв'язку з цим ЄК знову заявила про свою готовність "допомогти Україні порадою для того, щоб запобігти небажаним наслідкам будь-яких угод, які вона хоче укласти". "Договір про Енергетичне співтовариство є невід'ємною частиною всеохоплюючих відносин Україна-ЄС, і ми очікуємо, що Україна повністю відповідатиме цим правилам", - наголошується у коментарі.

Зараз ви читаєте новину «У ПР не назбирається голосів, щоб здати ГТС Росії - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути