вівторок, 16 жовтня 2012 22:38

У ПР готові співробітничати з усіма, хто підтримує ідеї президента

У ПР готові співробітничати з усіма, хто підтримує ідеї президента
Юрій Мірошниченко запевнив, що упереджень щодо політсил у президента немає. Фото: regiony.te.ua

У Партії регіонів немає упереджень щодо тих чи інших політичних сил, там готові створювати більшість з усіма, хто підтримає ідеї президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі 5 каналу сказав представник президента у парламенті Юрія Мірошниченко.

Відповідаючи на запитання, як він ставиться до пункту програми Об'єднаної опозиції щодо імпічменту президенту, "регіонал" підкреслив:

"Я не є ворогом опозиції.  А інструмент і референдуму, і імпічменту передбачені в законодавстві. Питання  в тому, щоби ми ці інструменти не використовували задля внутрішньої політичної гри, змагання між собою тих чи інших політичних сил".

Він додав: "Президент же думає над іншими питаннями. Він думає над тим, щоби Україна була конкурентною, ефективною, щоби зростав рівень життя громадян. І  в цьому контексті він готовий приймати і об'єднувати своїх зусилля як з лояльними політичними силами, які складають більшість, так і опозиційних. У нас немає упереджень і президент є президентом всієї країни".

Водночас, Мірошниченко запевнив, що у новому парламенті Партія регіонів буде співробітничати не тільки з комуністами.

"Принципи, за яким ми будемо ініціювати формування більшості, якщо наша партія переможе, будуть грунтуватися на реалізації реформ президента. Саме це може об'єднати український парламент, який є різнобарвним і кокурентним. Майбутнє нас об'єднує. Нам треба реформувати економіку,соціальний сектор і , в тому числі, суспільні і політичні інструменти розвитку парламенту", - підкреслив представник президента в ВР.

Зараз ви читаєте новину «У ПР готові співробітничати з усіма, хто підтримує ідеї президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути